tisdag 24 mars 2009

Besök hos ortopeden

Igår var det så äntligen tid för besök hos ortopeden. Förklarade mina besvär för honom och efter att ha känt på och vridit på höften, konstaterade han att det mycket riktigt var dags för operation. Nu ska jag röntga höften om 2 veckor för måttagning av protesen, som ska opereras in. Känns väl litet pirrigt, men det gick ju bra för 7 år sedan och som ortopeden sa, är det ju en "standardoperation", så det är bara att hoppas på det bästa. Vet inte hur lång väntetiden för operation, men det finns ju flera kirurger på Vrinnevi, så före sommaren bör det bli gjort. Minns inte hur länge jag var konvalescent förra gången. Problemet är att det dröjer innan man får köra bil, men Nisse får använda sig av färdtjänsten under tiden.

Häromdagen när jag var inne och läste på ett antal bloggar, blev jag så inspirerad av PetraO:s virkade fodral att jag satte igång själv. Mycket roligt. Har tidigare både sytt i lappteknik och stickat fordral. Nu blev det fodral till mobilen, måttbandet och kameran. Använde restgarner av bomull.Nu ser jag fram emot helgen, som ska tillbringas på Grötö med både gamla och nya stickvänner. Kine och jag får åka bil dit och tåg hem. Nisse ska vara på Kvillinge äldreboende, som ligger en liten bit utanför Norrköpings centrum. Vi var där och tittade och det verkade trevligt, så jag hoppas han kommer att få det bra där.

6 kommentarer:

 1. Love the tape measure cover!!

  SvaraRadera
 2. Hoppas det blir en lindrig konvalecent och att det går bra att sticka lite då.
  Kvillinge äldrecenter är ett trevligt ställe. Min pappa är där och personalen är jättebra och väldigt trevlig atmosfär tycker jag.

  SvaraRadera
 3. Hej
  Så skönt de kommer att bli att bli bra för dej, du får väl ta färdtjänsten också =)

  Ses till helgen, ska bli så skoj.
  Eva.

  SvaraRadera
 4. Önskar er en trevlig helg på Grötö:)

  SvaraRadera
 5. Hoppas det blir bra och löser sig så du får en tid snart. Att gå och ha ont blir sannerligen ingen glad av.
  Önskar dig en bra helg.
  Må gott

  SvaraRadera