onsdag 31 december 2008

Nyårsafton

Inte känner jag någon nyårsstämning när jag tittar ut genom fönstret. Inte ett enda snökorn har vi fått här i Norrköping och det är litet grått och trist. Men att det är nyårsafton kan man inte att ta miste på, då smällarna redan har hörts på vid flera tillfällen. Mest är det väl Theddy som hör dem. Han är inte rädd och kryper undan, utan går fram till fönstret vid ytterdörren och skäller för full hals. Han tycker inte om någon form av höga ljud. Vi får väl se hur det går fram till 12-slaget, då det brukar explodera av fyrverkeri runt omkring där vi bor.

Över nyår har vi fått besök av min bror och svägerska och det är verkligen trevligt med litet mer liv i huset. Klockan 16 ordnas en mycket populär nyårsvandring i det vackert upplysta industrilandskapet. Vi skulle gärna vilja delta, men med tanke på att det blir mycket folk och svårt att ta sig fram med rullstol, har vi bestämt att stanna hemma och äta och dricka litet gott i stället.

Ett stort tack för alla gratulationer i samband med att jag klarade utmaningen att sticka 24 par sockor under 2008. En del har jag gett bort, men fortfarande har jag ett lager kvar, som blir bra presenter under 2009.

Ett Gott Nytt År 2009

3 kommentarer:

  1. Happy New Year from my family to yours.

    SvaraRadera
  2. Gott Nytt År 2009! Spänd på vad du kommer att sticka under detta år, din produktion under 2008 var enormt stor och fin! Kram Kine

    SvaraRadera