lördag 20 september 2008

Höstmarknad

Idag var det dags för den årliga höstmarknaden på Färgargården, ett evenemang som jag inte vill missa. Jag var där tidigt, egentligen innan man officiellt öppnade, eftersom jag vet att det snabbt blir fullt med besökare. Tycker inte om att trängas. Nu fick jag chansen att gå runt och titta och komma fram till borden, så jag kunde ta några bilder av vad som fanns till försäljning. Här fanns förutom växter, många sorters äpplen, sylt, marmelad och olika inläggningar, fina höstkransar och en del hantverk. En svamputställning, där man kunde få tips och råd. Senare på dagen skulle det bli tävling i blomsterarrangemang och äppelpajstävling. Det är också så trevligt när jag träffar på bekanta, som jag inte ser så ofta, och få en liten pratstund.
Håller som bäst på med septembersockorna och är nästan klar med ett par sockor till KM, men har inga bilder att visa ännu. Idag skaffade jag garn till två ponchos, som ska stickas till min brors barnbarn. Brukar inte sticka provlapp, men eftersom jag den här gången är ute i god tid, har jag provstickat en swatch till Mystic Earth KAL, som startar den 30 september.

3 kommentarer:

 1. Vad härligt det ser ut med höstmarknad.

  SvaraRadera
 2. Verkar vara en mysig marknad.Alltid trevligt att knalla omkring och träffa bekanta och prata en stund. Man ska inte ha bråttom när man går på marknad. Må gott

  SvaraRadera
 3. Vila och sticka lugnt,Metta.
  Vi ses snart!!
  Kram/Ella.

  SvaraRadera