onsdag 9 april 2008

Små söta lamm

Idag har jag inte bara klappat på garn utan på livs levande små lamm. Så gulliga de är och så fint det ordnar sig i djurvärlden. Det var två av lammen som saknade mamma och då blir det en annan tacka, som ställer upp och tar hand om de små. Eftersom hon inte har någon mjölk måste de här lammen flaskmatas och tycks trivas bra med det.

Klarade av att sticka ledtråd 2 på min Mystic Light Shawl i går kväll. Det var inte så många varv, men varven blir längre och längre och tar givetvis längre tid att sticka. Har börjat på ledtråd 3, som kom idag och det känns bra att jag hunnit ikapp, trots att jag började litet sent. Visar en bild efter att ledtråd 2 är färdigstickad. Där har jag använt blixt för att mönstret ska framträda bättre.

4 kommentarer:

 1. Hej på dej , vilka ljuvliga små kryp.
  Sjalen blir fin, men de vr inte många varv vi fick denna veckan, hur ska dom räcka en hel vecka, de blir till att vara snål.
  Må så gott på dej.
  Eva.

  SvaraRadera
 2. Visst var de söta de små lammen! Jag fick också tillfälle att klappa dem. Din sjal blir så fin, vilka fina saker du producerar - imponerad! Kram tills vi ses, Kine

  SvaraRadera
 3. Den där sjal verkar bli jättefin,Jag tycker så mycket om mönstret.Har dock inte tid med något sånt nu.Det finns ju en hel massa andra projekt i min korg,plus en massa annat som jag borde ägna tid åt och så är jag för det mesta bara så trött.

  SvaraRadera
 4. Åh vad det är gulligt med lamm....

  SvaraRadera