måndag 7 april 2008

Blåsippor, tulpaner och litet annat

Visst är det underbart när man ser vårens första blåsippor ute i naturen och när tulpanerna blommar i rabatterna. Det ger hopp om att vintern förhoppningsvis är över och att vi kan se fram emot sommaren. För mig är det den bästa tiden på året och då jag mår allra bäst.


Idag träffades lapptäcksgruppen hos Minneva och det blev en liten utställning av kuddarna som mina "elever" har sytt. Det är så roligt att se hur jätteduktiga de är. Gruppen startade för några år sedan som en studiecirkel hos Medborgarskolan, men numera träffas vi några gånger per termin för att sy och samtidigt ha en trevlig stund tillsammans.Har nu stickat första ledtråden på Mystic Light Shawl och ska försöka sticka ledtråd 2 i morgon för 3:an kommer på onsdag. Garnet Fleece Artist är helt fantastiskt att sticka i och mönstret är mycket trevligt, när man väl listat ut hur man skulle börja och hur flätorna skulle stickas.

4 kommentarer:

 1. Vilka fina kuddar.Det låter så kul att träffas och sy tillsammans.Det är ju lite bökigare att dra med sig en symaskin än en stickning,men ändå.Här hemma kan det vara bökigt att ta sig fram till symaskinen,men i går kväll fick jag ihop lite dockkläder.

  SvaraRadera
 2. Åhh så vackert! Vilket skapande!!! Vårkramar, Sofia

  SvaraRadera
 3. Blir så imponerad över dina stickade alster! Sjalen blir jättefin, fick t o m klämma på den idag, underbart garn! Sticka lugnt tills vi ses igen. Kine

  SvaraRadera
 4. Jag håller med, våren är absolut min favoritårstid också. Det är så skönt att veta att man har så mycket ljus och värme framför sig! Lycka till vidare med Mysic Light, ser riktigt fint ut!

  SvaraRadera