torsdag 20 mars 2008

Glad Påsk

Så är vi framme vid Skärtorsdagen, som också är vårdagjämningen. Ibland förstår jag inte varför man väntar med att handla till dagen före en helg. Var i Hageby Centrum och där var massor med folk och svårt att hitta parkering. Samtidigt var det trevligt att jag var där just då, eftersom jag träffade två bekanta jag inte sett på länge. Först var det L, som demonstrerade någon slags sojabiffar på ICA Kvantum. Tyvärr var det inte riktigt i min smak, då jag fortfarande gillar kött. En trevlig pratstund fick vi i alla fall och det är roligt att veta att L läser min blogg. Därefter stötte jag på D och eftersom vi inte träffats på länge blev det ett långt samtal. D tillhör också mina bloggläsare, men hade haft problem med datorn och förlorat min bloggadress. Jag tror att det alltid finns en mening med de möten man gör under en dag och kände mig på gott mod när jag åkte hem. Något speciellt påskpyntande brukar det inte bli hemma. Det får räcka med en minipåsklilja i kruka på köksbordet.Alldeles nyss ringde det på dörren och vad fanns utanför, jo 8 stycken påskkäringar som överlämnade ett fint ritat påskkort. Som tur var hade jag köpt hem litet godis att bjuda på. Det var grannarnas barn, som var utklädda och kom på besök. Snällt ställde de upp sig på gatan, så att jag fick ta ett kort på dem.

En riktigt Glad Påsk önskar jag alla som läser min blogg.


4 kommentarer:

 1. Vill önska dig-er Glad Påsk. Så fina påskkäringar som hälsat på. Det här med lappteknig låter också roligt men det får allt bli vid en annan tidpunkt i livet. Må gott.

  SvaraRadera
 2. Glad Påsk själv! Hoppas att du får en trevlig helg.

  SvaraRadera
 3. Visst, de finns en mening med allt.
  Ha en riktigt God och Glad Påsk på dej.
  Eva.

  SvaraRadera
 4. Glad påsk! Det är söndag idag och familjen är fortfarande drabbad av influensan. Jag med. Men lindrigt. Inte mycket matlagning, inga gäster, barnen också sjuka, vi ser fram emot nästa helg. Det spelar väl egentligen inte någon roll när vi träffas och delar ut påskäggen....Kram, Kine

  SvaraRadera