tisdag 5 februari 2008

En innehållsrik tisdag

Idag har det varit en dag fylld med aktiviteter. Klockan 11 var vi ett gäng Vetestickor och Hemstickor som besökte Lotta för att titta på garner. Där fanns jättemycket att välja på ur Colinettes sortiment. Vi kände på garner och beundrade alla läckra färger. Oj, så mycket man vill ha, men jag fastnade för en härva Jitterbug i färgen Jewel. Underbart starka färger som ska bli ett par sockor. Vad annars?


Så blev vi bjudna på kaffe och ett jättegott hembakat bröd, ost och paprikaringar.Tyvärr kunde jag inte stanna så länge, utan måste hasta till nästa möte med tre av mina tidigare arbetskamrater C, V och G. Vi brukar träffas ett par gånger om året och sitta och prata över en kopp kaffe. Den här gången var vi på Café Kuriosa, ett mysigt ställe på Hörngatan.Så var det dags att besöka bilverkstan för att lämna skadenummer och få skadan fotograferad. Eftersom höger framdörr inte gått att öppna, åtgärdade man det hjälpligt, så att jag kan skjutsa maken när han kommer hem i nästa vecka. Nu visade det sig också att skadorna sträckte sig efter hela högersidan. I morgon ska jag försöka beskriva olyckan och fylla i skadeanmälan. Efter verkstan blev det ett snabbesök på Cedersborg. Egentligen vill man inte ha besök då man fått några fall av kräksjukan, men Nisse har som tur är klarat sig.

4 kommentarer:

 1. En sån härlig garnfrossa!
  Jag är väldigt svag för Colinettes garner.
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 2. Så mysigt ni verkar ha haft det! Kan tro att du behövde det efter sån otur de senaste dagarna. Hoppas att du mår bra! Colinette-garnet ser jättefint ut, vilka underbara färger! Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Skönt med sånna träffar när du haft andra tråkigheter tidigar.Det lät lite småjobbigt och sånna händelser sätter lätt djupare spår än man tror.Må gott och hoppas ni klara er undan magsjukan.

  SvaraRadera
 4. Vilka härliga garner! Ni ser ut att ha haft det jättetrevligt också. Jag kunde tyvärr inte komma med men kanske blir det fler gånger som vi kan få komma och känna och köpa garn hos Lotta. Kram, Kine

  SvaraRadera