lördag 5 januari 2008

Kallt och blåsigt

Usch, idag var det inte skönt att gå ut på hundpromenad. Det var inte så kallt i grader och snöade inte heller, men vinden var isande och det kändes som -10 grader. Som tur var hade jag på mig min sjal, som jag stickat just till hundpromenaderna. Den är stickad i mosstickning, har en frans och var mycket skön att svepa om sig.

Har nu stickat raggsockorna till G i Svarta Fårets raggsocksgarn i grått med blå ränder (rester av blått Sisu-garn). Hoppas han ska gilla dem.
Har inte hunnit så långt på mina Monkey socks, men är på skaftet av den andra sockan. Garnet är alldeles ljuvligt. Ett handfärgat sockgarn som inköptes på Syfestivalen hos Stäkets hantverk & design. Tycker färgen för tankarna till blåbär och mjölk.
Häromdagen när jag tittade ut i trädgården satt en fågel i äppelträdet och åt av ett kvarlämnat äpple högt upp i trädet. Jag tror det var en snöskata, men när jag gick närmare flög den sin väg och jag hann bara få en bild på avstånd. Nu har äpplena blåst ner och jag lär inte få något med besök.
2 kommentarer:

  1. Isande vind!!Annelie älskar sin fuskpolo när ho rider och kompisen Fia sveper in sig i sin halsduk..speciellt på ridturen i snålblåsten igår!Jag blir så glad
    när det man stickar används!!Sockan ser "mumsig ut".må så gott i vintervädret.Kram/Ella.

    SvaraRadera
  2. Underbar färg det där! Blåbär och mjölk... mm. Så passar garnet så bra till Monkey-socks också.

    SvaraRadera