onsdag 7 november 2007

Är vintern redan här?

Snö gillar jag inte och framförallt inte när den kommer så tidigt och bara blir slask. Som vanligt blir jag tagen på sängen, vilket tydligt syns i trädgården, där sommarens bord och stolar fortfarande står kvar. Dags att flytta dem till altanen för övertäckning. En som däremot älskar snö är Theddy, vår ungerska vallhund. Han tycker det är så mysigt och springer omkring med nosen i backen och känner dofter överallt.

Hoppas nu bara att snön försvinner snart och att vintern inte redan är här. Har beställt tid för omläggning till vinterdäck i morgon bitti, ty man vet ju trots allt aldrig när det kan smälla till och bli blixthalka.

2 kommentarer:

  1. Jag skulle varit på verkstan igår o fått på vinterdäcken..men förkylningen satte stopp för det.Blir nästa vecka.Sitter o mys-stickar i mitt soffhörn istället!Ha det bra och sköt om dig.Vi ses snart.Kram/Ella.

    SvaraRadera
  2. Vinterdäcken är på. Snön kommer och går och kommer igen. Nu ska det stickas några varv på vattensjalen och sedan blir det jobb.Må gott och ha en bra helg

    SvaraRadera