fredag 28 september 2007

Hanami Stole


Har kommit en bra bit på väg med min Hanami Stole. Just nu ligger jag en hel vecka före den veckouppgift som släpptes idag. Jag har bara tre olika rapporter kvar, dvs ca 100 varv kvar. Det blev mycket lättare när jag började sticka körsbärsblomsmönstret, som inte krävde lika mycket koncentration, vilket gjorde att det gick mycket fortare. Jag kunde t.o.m. sticka några varv när jag var på Hemstickan i går eftermiddag. Så här ser min Hanami ut för tillfället. Nedan en detaljbild av körsbärsblommönstret.

Den här veckan provar vi s.k. växelvård för Nisse. Dvs han ska vara på Cedersborg i två veckor för att ge mig litet avlastning. Ibland kan det vara tungt att vara anhörigvårdare och det blir ju inte bättre om jag skulle "klappa ihop". Jag besöker honom varannan dag och då får han också hälsa en stund på Theddy, som saknar sin husse. Givetvis saknar jag honom också, men försöker samla så mycket krafter som går för att ta nya tag igen när han kommer hem. Vid dagens besök passade vi på att besöka HSO:s samlingslokal, där Östgöta Brasskvintett bjöd på musik av Taube, Sylwain, Povel Ramel m.m. Det var ett mycket uppskattat avbrott i den annars ganska händelselösa dagen. Konserten var anordnad av Trivagruppen.

2 kommentarer:

  1. Wow! Va fin den blir, din Hanami!!! Du får det att se så enkelt ut, man bara tror att det bara är att "slänga ihop en" en fredag eftermiddag... ;) Är verkligen nyfiken på hur Hemliga stolan kommer att se ut! Om Marias garn har vad vi behöver, så kan vi väl vända oss dit? Hojta om du vill/orkar med sticksällskap nån dag! *mina varmaste kramar* Sofia

    SvaraRadera
  2. Hanamin blir ju så fin! Stickresan blir tyvärr inte av så kanske kan vi åka till Stickorren och Linköping på fredag? Hör av dig i regnet.
    Kram Kine

    SvaraRadera