lördag 30 juni 2007

Fantastiska grannar

Idag när jag skulle starta min dator, som finns på övervåningen, tittade jag ut genom fönstret och såg då ett huvud sticka upp ovanför häcken (Häggmispel ca 2 meter hög). Jag upptäckte då att det var en av mina grannar. Jag hade sett tidigare på morgonen att mina grannar skulle klippa sina häckar och tänkte att jag får vänta tills min bror kommer med sin elsax och hjälper mig. Nu fick jag hjälp av mina fantastiska grannar, som var i full färd med att klippa min häck också. Jag blev så jätteglad och tacksam, vilket jag framförde. Man tyckte att när man hade tillgång till ställning och elsax, var det enkelt att fortsätta och ta min häck på samma gång. En stor kram är de värda.


Mellan skurarna har jag plockat av bären på min körsbärsbuske. Det är bekvämt med en buske, då man lätt når ända upp i toppen och inte behöver ha stege. Totalt blev det 5 liter, vilket inte är så dåligt tycker jag. Lägger in dem i frysen och tar fram litet i taget vid behov.

2 kommentarer:

 1. Mina bär blev minsann kräm av när jag kom hem! :) Hade i lite socker så det inte blev för syrligt. Påminde så mycket om mormor, för hon hade ett morellträd i sin trädgård och jag fick ofta morellkräm till efterrätt när jag var där. Och nu är ju du min nya "mormor" så vad passade då inte bättre än körsbärskräm?! :) Saffrans-sockerkaka rekommenderas varmt! Den var sååå god! Halsduken är nu nästan en halvmeter lång. Måste fortfarande följa mönstret för varje varv, men det går hyfsat fort nu iallafall! Jag är sååå glad och kanske t o m kan ge mig på en enklare spetssjal sen... men jag ska ju inte "ropa hej" än. Har du provat mönstret? Kram Sofia

  SvaraRadera
 2. khy, jecuj bf hztteyxu c meacn.
  wodd xrumbduk i jm r!
  hnt free porn
  , wyzt je ro c ciib m.
  tndbak aeuyof mspt q jlvr. ddy, dude tube
  , nrve f lmlgwwqy w qarhzk yf vljf wmt.

  qqb pn rxa.

  SvaraRadera