söndag 26 februari 2012

Hur gick det igår?

Trots annonsering i lokalpressen och utdelade flyers var det inte så många besökare som kom till visningslägenheten. Tråkigt eftersom vi var laddade för att ta emot många "teknikintresserade". Man kan  undra varför och förklaringen kan vara att många var ute och promenerade i det soliga vädret, att många befann sig i Hageby Centrum för att shoppa och titta på uppträdande av Sean Banan eller är det så att äldre kvinnor är litet rädda för teknik.
Jag hade en trevlig dag och tackar för alla uppmuntrande kommentarer. Efter litet strul med uppkopplingen kunde jag visa både min blogg och Online stickcafé (Facebook) på väggen med hjälp av en liten projektor.


Jag fick berätta om mitt "liv på nätet" för ett 10-tal besökare, tre av Bovitals värdinnor och Anita (projektledare).Besökarna bjöds på kaffe. En journalist och en fotograf från Folkbladet kom också, men då hade tyvärr nätuppkopplingen brutits och kontakten gick inte att återupprätta. Jag kunde bara berätta litet om mig och hänvisa till min blogg. Tanken är att "intervjun" ska komma i Folkbladet i morgon måndag. Några bilder blev det i alla fall.
 
I eftermiddag är jag bjuden på födelsedagskalas till KM:s brorsdotter, där vi ska fira hennes äldste son som fyller 20 år idag. Stort Grattis till Gustav!

Ha en bra fortsättning på söndagen!

4 kommentarer:

 1. Jag tror att det beror på det fina vädret att intresset var lite svalt. Alla vill passa på när solen äntligen är framme. Du ska se att intresset ökar när du varit med i pressen.
  /Anna

  SvaraRadera
 2. Tror också på att det fina vädret lockade ut många i stället för att titta på den fantastiska tekniskt utrustade lägenheten och höra dig berätta om nätaktiviteter osv. Kanske kommer önskemål om ytterligare en visning? Vet att du ställer upp då också! Ha en skön söndag! Kram

  SvaraRadera
 3. Fint väder, lönehelg kan ju vara en orsak. Trist när man är så laddad och det inte kommer så många som man tror.
  Men som Myggan skriver, vänta bara tills pressen gjort sitt.
  Ha nu en fin dag

  SvaraRadera
 4. Synd att det inte kom fler och tittade. Måste vara roligt att få berätta för några i alla fall vad du gör. Ha det så trevligt på kalaset!! Kramar till dig.

  SvaraRadera