fredag 6 januari 2012

Trettondagspromenad


Solen sken från en klarblå himmel, någon minusgrad, barmark och ingen halka. Vad mer kan man önska sig för en promenad på trettondagen. Jag bor i utkanten av Norrköping, så här finns härliga promenadvägar. Kunde inte låta bli att ta ett foto på skogen ovanför vårt område. Det är från ungefär samma plats som fotot på min header. Så såg det ut förra vintern och så här såg det ut idag. Är ingen älskare av vintern, så jag njuter i fulla drag och är tacksam så länge vi slipper snön.
I hästhagen kunde man ana att det är vinter trots allt - ett mycket tunt vitt lager av snö. Hästarna försedda med hästtäcken  gick lugnt och betade och brydde sig inte om att de blev fotade. 


Fortsätter att sticka flätan på halvvante #2 och kanske något varv på Fana-koftan. Kombinerar det med tv-tittande, först skidskytte klockan 18 och senare På spåret.


Ha en bra kväll!

5 kommentarer:

 1. Hej
  så fina bilder du tar! det ser vintrigt och vårligt ut omvartannat på dina bilder!

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig promenad! Det var verkligen skillnad på vädret idag när det inte var så mulet. Det var nästan så man fick lite hopp om våren fast det är en bit kvar. Det var så härligt ljust äntligen!
  Jag hoppas också att det får fortsätta så här tills våren kommer på riktigt :)
  Kram Marita

  SvaraRadera
 3. Ser ut att kunna vara i april på din bild. Jag tycker nog att det kunde få komma lite snö som ligger kvar jan. och feb. Det är lite roligare för barnen då. Men själv klarar jag mig utan. Blir På spåret här också nu. Kram från Mona

  SvaraRadera
 4. Här är det full vinter nu med massor av snö och åtta grader kallt. Är ingen älskare av snö och allra minst av kyla men i år kom vintern sent och det är jag tacksam för! Ifjol frös det och kom snö den fjärde november och var minusgrader och ofta smällkallt ända in i februari innan det första gången var plus nån stund! Fördelen med vintern är att det är skidskytte på tv:n!

  SvaraRadera
 5. hur ser det ut idag då? här vräker snön ner, fast lite gillar jag det faktiskt, ska ni åka på mässan i februari

  SvaraRadera