onsdag 21 september 2011

Berg- och dalbana

Det känns som om jag åker berg- och dalbana just nu. Positiva händelser blandas med negativa och tyvärr har inte lusten och energin kommit tillbaka ännu. Jag hoppas i alla fall att medicinen på sikt hjälper mig.

Börjar med det positiva, som gäller ytterligare engagemang i Bo Vital. Först ska jag torsdagen den 29/9 intervjuas och fotas i utställningslägenheten för en tidningsartikel. Sedan har jag inbjudits som "föreläsare" på en mässa Teknik för äldre i Sporthallen i Norrköping onsdagen den 5/10. Tanken är att jag vid två tillfällen under dagen ska berätta om min blogg och aktiviteter i nätbaserade cirklar som Ravelry och Online stickcafé. Tycker det ska bli kul och det kommer att behövas något som skingrar tankarna på det negativa..

Det negativa rör givetvis Theddy. Tumören har växt jättefort. Vi var hos veterinären i måndags och han var förvånad att Theddy kan äta och fortfarande verkar pigg och älskar våra promenader. Han skrev ut både smärtstillande och antibiotika för att lindra något av obehaget. Vill ju inte att han ska ha ont och må dåligt. Bävar för den dag vi måste ta det slutliga beslutet. Bara tanken får mig att må dåligt och ögonen att tåras.

Nu till något roligare. Om en stund ska jag göra mig i ordning för att åka på boksignering och stickprat..Det är Johanna Wallin som bjudit in till butiken Popsi för presentation av sin nya stickbok "Sticka mera småvarmt". Hoppas kunna återkomma med bilder.

Ha en bra kväll!

7 kommentarer:

 1. Roligt att höra från dig!
  Tråkigt med Teddy. Men det låter ju som han mår rätt så bra trots allt.
  Va kul att få vara med boksignering. Jag såg just reklam för den boken.Ha det så bra på träffen!
  Kram från Mona

  SvaraRadera
 2. Skickar några strykekramar till er!!!

  SvaraRadera
 3. Metta, jag tänkte så mycket på dig i måndags när jag visste att du skulle tillbaka till veterinären med Theddy och undrade hur det skulle gå.
  Det är så svårt när de blir sjuka djuren och svårt om man blir tvungen att ta beslutet...Jag hoppas att det ska fungera så bra att ni kan få skjuta på det länge, länge!

  Det är i allafall häftigt tycker jag, att du är så eftertraktad som föreläsare och fotomodell! Det är jättebra att det blir mycket fokus på de här områdena:)

  Vad kul det låter med att gå på bokrelease! Det hade inte jag hört om förut, så det ska bli kul att se dina bilder :)
  Krya på dig Metta och kramar från mig :)

  SvaraRadera
 4. Stort tack för alla varma tankar och kramar!

  Det blev en mycket trevlig boksignering och träff med Johanna. Lägger ut bilder på bloggen i morgon.

  SvaraRadera
 5. Det är väl så livet oftast är, en berg- och dalbana. Det är tur att du har lite ljusglimtar mellan det mörkare. Kul att du fått en liten karriär som föreläsare. Kram

  SvaraRadera
 6. Jättetråkigt att höra om Theddy! Tänker på dig.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Skulle vilja skicka all världens styrkekramar och uppmuntran till dig. Det går ju inte men vet att jag tänker på dig och förstår din ångest för den dag du måste ta det svåra beslutet. Kram

  SvaraRadera