måndag 4 april 2011

Blockad Ishbel

Min Ishbel är nu blockad och en viss skillnad kan man nu se jämfört med föregående bild. Jag tycker Drops Delight passar bättre till sjalar än sockor.På den undre bilden har jag draperat sjalen runt halsen på min provdocka för att visa hur jag tänker använda den.

Har avstått att gå på stickcaféet på Vetekornet idag, eftersom jag inte har ordnat någon avlösning för KM. Solen skiner just nu och det känns varmt, så det får bli en kort promenad med Theddy i stället. På stickorna finns ett par tubsockor i restgarn. För första gången praktiserar jag magic loop, som jag lärt mig en gång, men aldrig använt mig av tidigare. Det går faktiskt riktigt bra.

6 kommentarer:

 1. Så fin den blev, gillar den verkligen!

  SvaraRadera
 2. Sjalen blev jättefin! Lagom stor också att ha runt halsen. Magic loop - vilken härlig uppfinning! Saknade dig på caféet idag men vi ses torsdag!

  SvaraRadera
 3. Fin sjal i fina färger. Jag har aldrig stickat i Delight bara klämt på det. Jag tycker det verkar rätt likt Fame Trend i kvaliten och det är inte heller något särskilt bra garn till sockar utan passar bättre till sjalar.

  SvaraRadera
 4. Det blev jätteläcker din sjal!
  Visst är det ett roligt mönster att sticka?
  Jag har heller aldrig provat magic loop till sockor, men det ser ut att kunna gå riktigt bra!
  Ha en jättefin vecka!

  SvaraRadera
 5. Gorgeous! I love the Ishbel pattern.

  SvaraRadera