torsdag 24 juni 2010

Virkning och böcker

En virknål och litet restgarner fick följa med till Toscana, men så mycket tid för handarbete blev det inte. Några mormorsrutor hann jag virka och de ska troligen bli en dyna till Theddy.


Tyvärr såg jag inte det minsta lilla garnnystan i Toscana, så det blev inte något inköp. Trodde att jag kanske skulle finna någon stick- eller virktidning. Inte heller det lyckades. Är inte stickning/virkning på modet i Italien?

Efter hemkomsten har jag fyllt på mitt bokförråd med litet sommarläsning. Tre pocketdeckare för 99:- kr och Elizabeth Gilberts bok "I nöd och lust". Den är en fortsättning på hennes bok "Lyckan, kärleken och meningen med livet", som jag tyckte mycket om. Den första boken har filmats med Julia Roberts i huvudrollen och kommer på bio till hösten. Det ser jag fram emot.
Boken "Drömmen om Toscana", som handlar om vingården Terreno, är lånad på biblioteket. Den fanns att köpa på vingården, men tyckte det var onödigt att släpa med den från Italien. Det visar sig nu att boken är utgången från förlaget och finns inte längre att köpa i Sverige. Tråkigt, men jag kanske kan köpa den på nätet.

3 kommentarer:

 1. Fina rutor! Gillar färgen:)
  Annika

  SvaraRadera
 2. Jättefin resebeskrivning du gjort och det blev några små rutor i alla fall. Nog säljs det stickat i Italien men inte hemstickat kanske. Skön läsning!

  SvaraRadera
 3. Kikar in för att önska dig /er en fin midsommar.

  SvaraRadera