måndag 17 augusti 2009

Dagen efter

Med halva munnen fortfarande bedövad efter ett tidigt morgonbesök hos tandläkaren sitter jag och försöker göra en sammanfattning av gårdagen.
Börjar med ett jättestort tack till alla som gjorde dagen så fantastisk, trots att vädret inte var det allra bästa. Först och främst ett tack till min bror och svägerska utan vars hjälp jag inte klarat av dagen. Min brors present var putsning av husets alla fönster (20 st) under lördagen och min svägerska bidrog, utöver att hon hjälpte till med allt och skötte hela servicen, med en underbar rostbiff till buffébordet. Här ses delar av buffén, som utöver rostbiffen bestod av kassler, potatissallad, en stor bricka med grönsaker och frukt, ostbricka och valfritt cider eller rött och vitt vin. Jag tror alla lät sig väl smaka.


Tack till alla som uppvaktade mig under eftermiddagen: KM:s brorsdotter och hennes tre ungdomar, stickvänner, promenadvänner, blomstervän och alla övriga vänner. Huset blev snart fullt och eftersom regnet höll sig borta kunde några gäster trots den kraftiga blåsten sitta och äta på altanen. Vidare stort tack för telefonsamtal, kommentarer på bloggen, mail och hälsning via Ravelry. Ett fint hängsmycke, handdukar, blommor i mängd, vinflaskor och presentkort fyllde snart presentbordet, vilket framgår av den här bilden.Avslutar med en bild på jubilaren tillsammans med Theddy, som tyckte det var mycket trevligt med så mycket folk, som ville klia honom på magen. This post shows some pictures with family and friends taken on my birthday. Many thanks to J. and T. for your nice comments on my blog. The last picture shows the "birthdaygirl"and our dog Theddy.

10 kommentarer:

 1. OH - best best birthday wishes! You look beautiful!

  SvaraRadera
 2. Så bra att dagen blev så lyckad! Det var du värd!

  SvaraRadera
 3. Skit, jag tänkte i fredags att jag skulle skicka ett kort, ett riktigt ett i helgen men det försvann. Tanken var god men det får blir ett stort men försenat grattis så här istället. GRATTIS!! Vilken härlig present du fick av din bror sådana presenter värmer extra tycker jag.

  Kram
  Boel

  SvaraRadera
 4. Stort Grattis i efterskott!
  Roligt att din dag blev så lyckad!

  SvaraRadera
 5. Stort grattis så här dagen efter födelsedagen :-)

  SvaraRadera
 6. Grattis i efterskott!

  Det ser ut som du hade en underbar dag.

  SvaraRadera
 7. Vilket härligt presentbord och inte att förglömma broders underbara present och svägerskans också. Härligt att allt blev så lyckat och att du blev så firad. Njut nu av alla fina blommor.

  SvaraRadera
 8. Stort grattis i efterskott! Du ser ut att ha fått en härlig dag. Och jag instämmer i vad Boel skrev, vad härligt det är med sådana presenter som verkligen hjälper. De uppskattar man mycket! Kram Linda

  SvaraRadera
 9. Ännu en gång stort tack till alla som gratulerat mig i samband med min födelsedag. Blir så glad när jag ser att så många läser min blogg och skickar en kommentar. Det värmer ett "gammalt" hjärta.

  Visst uppskattar man presenter som ger hjälp när man som bäst behöver det. Tidigare i veckan kom en god vän och klippte gräsmattan och tog med sig ett helt lass skräp till Returpunkten.

  SvaraRadera
 10. Skickar ett stort grattis till dig. Har helt missat att du skulle fylla år. Semesterdagarna här går alldeles för fort. Önskar jag hade en ny blomma att skicka till dig men både kameran och bloggen har semester.
  Lev väl och må gott

  SvaraRadera