tisdag 30 juni 2009

Nya projekt

Egentligen skulle jag inte börja på några nya projektjust nu. Men vad gör man hittar så många duktiga "inspiratörer" som sätter igång olika projekt eller KAL:s. Ser med spänning fram emot morgondagen, då vi ska starta att virka en trädgårdsmus tillsammans med Ulliga gulliga saker. Jag har ju stickat en liten mus tidigare, men en virkad trädgårdsmus vore inte så dumt att ha.Så fick jag också tips om Stickas nya Mysteriestickning "Den blomstertid". Eftersom jag hade en påbörjad sjal i kornblå Grignasco Merinosilk, som inte kändes kul att fortsätta, repade jag upp den och har alltså startat en ny sjal, där jag stickat de två första ledtrådarna. Använder gröna, rosa, blå och vita pärlor, som jag hoppas ska synas mot det blå garnet.
Om en stund är det dags för ett nytt avsnitt av "Midsomer Murders" och det vill jag inte missa.

PS. Glömde visst nämna att tvåändsstickningen också börjar i morgon.

5 kommentarer:

 1. Va jättefin koftan blev Metta! :) Färgen klär dig verkligen! Måste in o kika på både musen och sjalen, verkar spännande!
  Imorgon förmiddag har jag ett kärt problem, nämligen vilka stickningar som får den äran att följa med till ön! :) Sånt är viktigare än kläder! Knasig? Nä, stickerska! :) Kram i sommarvärmen!

  SvaraRadera
 2. Du har nåt att hämta på min blogg!

  SvaraRadera
 3. Har inte sett din trevliga blogg förut men hittade den nu. Vad fin din kofta blev! Färgen är läcker och den blev mycket snygg kortärmad. Min ligger just på tork.

  SvaraRadera
 4. Vilken söt mus, nu blev man ju sugen;). Roligt att se din Blomstertid, jag har nämligen inte hunnit med 2:a ledtråden ännu. Kram Susanne

  SvaraRadera
 5. Det var mycket du har på gång.Själv vet jag inte om jag hinner med blomstertiden just nu.Har en massa andra stickningar som bör göras så fort som möjligt.Har jag ork i morgon tror jag jag gör en tur till "gubbens".jag har dock en tid att passa här hemma halv fem.

  SvaraRadera