måndag 20 april 2009

Tidningsartikel och Swallowtail

I dag var det så dags för artikeln i Norrköpings Tidningar och det var med spänd förväntan jag gick ut och hämtade tidningen. En liten blänkare på första sidan och en lång artikel med bild inne i tidningen. Jag hade fått läsa korrektur innan, så texten kände jag till och mina små tillägg hade kommit in på rätt plats. Har redan fått positiva kommentarer och en anhörig som vill ha kontakt med mig. Det var ju mitt syfte att jag ville belysa hur det är att vara anhörigvårdare och att eventuellt väcka debatt.

Har nu stickat en Swallowtail Lace Shawl i ett blått garn med litet blänk i. Garnet har jag fått av Ella. Har läst flera bloggkommentarer, som säger att den blir ganska liten och jag håller med om det. Ska prova att blocka den en gång till. Om jag stickar ytterligare en sjal, ska jag använda dubbelt eller ett tjockare garn. Den var trevlig att sticka och gick ganska fort att få färdig. Sjalen är tänkt som en studentpresent.

1 kommentar:

  1. Tänker många tankar när jag läser artikeln känner igen mig även om det praktiska skiljer. Men att vara "anhörig" är svårt och framförallt tycker jag något som det pratas alldeles för lite om på alla nivåer och det saknar jag nog mest någon att prata med om det.

    Kram
    Boel

    PS Fin Swallowtail du gjort, jag ska precis börja på en tänker jag.

    SvaraRadera