söndag 17 augusti 2008

Argosyn blockas

Har nu avslutat min Argosy och lagt ut den på golvet för att blockas. Den är ju cirka 10 x 195 cm, så det var inte så lätt att ta något foto av den, utan den fick delas i två delar. Argosyn är min OS-stickning, så när den torkat, kommer jag att drapera den på min provdocka och lägga ut en bild på OS-bloggen.Sedan förra inlägget har både maken och jag blivit ett år äldre. Inget att skryta med och i år var det inte något speciellt att fira. I går hade jag i alla fall bjudit Nisses brorsdotter och hennes 2 pojkar på lunch och tänkte hämta hem Nisse från Södergården. Tyvärr kände han sig inte så bra, utan vi fick äta lunchen utan honom. Sedan packade vi en kaffekorg som vi tog med tillsammans med hallontårtan jag gjort och körde till Södergården. Solen sken en stund på eftermiddagen och vi kunde sitta på altanen och hade en trevlig stund tillsammans. Trevliga telefonsamtal, kort och andra gratulationer förgyllde min dag.

6 kommentarer:

 1. Den blev fin.Färgerna är väl lite klarare i verkligheten.
  Grattis i efterskott till er båda.
  regnet bara öser ner...idag är det ett riktigt fint stickväder.Mysigt att sitta o soffhörnet o titta på de duktiga gymnartikflickorna,samtidigt som man stickar.Kan inte förstå att det går att genomföra deras pass.
  De är såå duktiga!!
  Ha det gott.Kram/Ella.

  SvaraRadera
 2. Grattis i efterhand! Så fin den blev din OS-stickning! Mönstret ser verkligen spännande ut!
  Kram, Kine

  SvaraRadera
 3. Tack för gratulationerna. Inte är det roligt att bli äldre, men så är ju livets gång. Lyckligtvis känner jag mig ung till sinnet fortfarande.

  Ja, Argosyn har varit en trevlig OS-stickning. Kräver inte så mycket koncentration.

  SvaraRadera
 4. Argosyn blev riktigt fin! Jag har funderat på en själv nån gång.... och Grattis i efterskott!

  SvaraRadera
 5. Grattis till er båda två.Vad fin din halsduk blev,det börjar nog bli dags att jag provar på den jag också.

  SvaraRadera