måndag 21 april 2008

Uppdatering av mina KAL

Dags att göra en uppdatering av vad som händer med mina KAL. Först har jag Mystic Light KAL, där jag avslutat 4:e ledtråden. Sjalen blir säkert stor för jag har nyligen börjat med härva 2. Jag använder samma garn som Anna, som gjort designen, och hon hade bara 5 meter kvar av garnet när hon stickat färdigt. Tycker om att sticka mönstret, som syns på detaljbilden.
Min Juno Regina har däremot strulat litet. När jag gjorde utskriften av mönstret, saknades 3 rader, som visade sig vara väsentliga. Trodde att jag förstod hur det skulle vara, men upptäckte när jag stickat färdigt chart 3, att min sjal inte alls såg ut som den på bilden. Skulle jag strunta i det eller repa upp? Jag repade upp och tror att jag hamnade rätt eller åtminstone rätt, varefter jag fortsatte och har nu nått det "tråkiga" partiet, dvs inget mönster. Kan dock vara bra att ta med till stickcaféet på torsdag, eftersom det inte kräver så mycket koncentration.Kine och jag har anmält oss till stickstämma i Värmland 9-10 augusti. Det är Solstickorna som anordnar och det ska bli mycket trevligt att återknyta bekantskapen med dem jag mötte förra året, när jag var i Karlstad och lyssnade på och träffade Inger Sandberg, som var min stora inspirationskälla i slutet av 80- och början av 90-talet.

6 kommentarer:

 1. Du är så flitig.Så vackra arbeten!Glöm inte att "bara vara" lite och njut i det underbara vädret.Hoppas vi ses på stick-cafe´på torsdag.Jag har något kul att visa dig.Kram/Ella.

  SvaraRadera
 2. Hej
  Va fin din Mystic Lihgt är, ljuvlig i färgen.
  I morgon får vi nästa del.
  Ha de så gott på dej.
  Eva.

  SvaraRadera
 3. Blir imponerad av allt du stickar! Idag har jag fått garnet från Garnhärvan och tar det med på torsdag om jag inte kommer förbi dig tidigare. Vem vet. Håller på med Lillis poncho - kul enkelt mönster!Kram/Kine

  SvaraRadera
 4. Just wanted to let you know you won our anniversary contest!! Can you email me your address so we can send you a prize?
  Thanks and congratulations!!!
  T.

  SvaraRadera
 5. Jag skrev ut mönstret till mystic Light ikväll och nu funderar jag på vad jag har för lämpligt garn.Den är så fin,men jag har inte haft tid med den förut och det har jag väl inte nu heller egentligen.Var är det ni träffas på torsdagar?

  SvaraRadera
 6. Enså härlig sjal! Här ligger det mesta i handarbetsväg lågt för tillfället. Ha det riktigt gott i vårsolen

  SvaraRadera