tisdag 11 september 2007

Bildbevis

Här kommer bildbeviset att min MS3 nu är klar och blockad. Den var litet svår att fota och underlaget var inte slätt, men så här blev den i alla fall. Den är vacker och jag blev nöjd med den till slut. Har också sett bilder på hur man ska drapera den så man får vingen att falla över vänstra axeln.


Så har jag kommit igång med min Hanami, där jag stickat 4 rapporter av "korgflätmönstret". Det är de två första veckornas uppgift i Hanami KAL. T&J Baadmedicine återkommer varje fredag på bloggen med veckans uppgift. Eftersom det är totalt 7 rapporter av "korgflätmönstret" Blir det säkert ingen ändring i veckans uppgift.

Ett bra tips, som jag fick av E. häromdagen, måste jag föra vidare. Jag antar att det inte bara är jag som retat mig på alla dessa miniflugor som flyger omkring i köksfönstren och är omöjliga att få bort.

Man tar ett (eller flera glas om det behövs) och häller i litet sirap på botten, fyller på med vinäger och avslutar med någon droppe diskmedel. Ställer glaset i fönstret och efter någon timme har det fyllts med flugor. Har upprepat proceduren en gång och nu är det flugfritt i mitt kök. Tack E. för tipset.

3 kommentarer:

 1. Skönt att bli av med de små rackarna.Jag har inte heller problem när glasen stor utspridda.
  Vi ses på Stickcafe´när Garnhärvan besöker oss idag.Kram Ella.

  SvaraRadera
 2. Så fina sjalarna blev/blir! Vill gärna känna på Hanamin i eftermiddag, vi ses!

  SvaraRadera
 3. Nu har jag tagit mig en närmare titt.Kommer säkert att besöka dig fler gånger. Sjalen med korgmönster ser läcker ut.Må gott

  SvaraRadera